A+ A A-

Sponsori si parteneri

Damen Shipyards Galați, MULȚUMIM!
Sprijinul și încrederea pe care ni le oferiți de 6 ani ne permit astăzi să vorbim despre copii mai fericiți, cu o calitate a vieții mult mai bună, care și-au împlinit visurile sau care acum își construiesc viitorul. 

Peste 1000 de copii am susținut împreună în acești ani!

Datorită vouă am reușit să investim în prevenirea abandonului familial și școlar, recuperare, încurajarea și susținerea educației, a copiilor ce vin din medii sărace dar și a copiilor sau tinerilor cu dizabilități. Fiecare copil păstrat în familia naturală, care nu a ajuns în orfelinat, sau fiecare copil cu dizabilități care si-a câștigat autonomia alături de terapeuții noștri, a însemnat o reușită de care suntem mândri. Credem că împreună am schimbat mentalități la nivelul comunității noastre, am reușit să demonstrăm că e nevoie să-ți pese ca să poți ajuta și că implicarea personală, schimbă povestea unor copii aflați în dificultate.
 

De 6 ani sunteți pentru copiii noștri un umăr puternic implicat în viața lor!

Am demonstrat în acești ani alături de voi, în cel mai frumos mod posibil, că Binele Face Bine atât celui care îl inițiază și oferă, cât și celui care îl primește. 

Ajutorul și siguranța pe care ni le oferiți sunt cele care ne vor permite să intervenim în viețile copiilor în dificultate și pe viitor și să le oferim șansa la un trai decent prin educație. Fără dumneavoastră, inițiativele noastre rămân doar gânduri pe hârtie; vom reuși să le realizăm numai împreună.

parteneri media

SPONSORI ȘI PARTENERI

 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.