A+ A A-

Comitetul Director al Fundatiei Inima de Copil

Anna Burtea -  Președinte

Anna Burtea este membru fondator al Fundației Inimă de Copil, organizație în care a avut și are un rol esențial, în acest moment ocupă poziția de Director executiv.  Originară din București, Anna Burtea și-a început misiunea de salvator de vieți în 1995, în Galați, medic fiind, într-un spital din oraș. A absolvit un master in Management la Universitatea Dunarea de Jos din Galați și numeroase cursuri de specializare și postuniversitare în managementul serviciilor sociale, iar în acest moment urmează cursurile MBA la Maastricht School of Management.

Anna a fost și este un om al faptelor care și-a început “misiunea” prin a oferi dragoste și adapost, în propria casa, pentru patru copii ai străzii. În 1995, alături de trei prietene curajoase (fondatorii organizației), stăpânite de un spirit filantropic imens, Anna a inceput să schimbe în mod semnificativ viețile copiilor și tinerilor neglijați sau uitați din Galati. Cu foarte puțină instruire în domeniul social și având la dispoziție doar resurse personale cele trei fete au pus bazele poveștii Inimă de Copil.  

Astăzi sunt 22 de ani scriși în povestea Annei & Inimă de Copil cu peste 15.000 de copii pe care i-a ajutat. Cei mai mulți dintre ei au fost și sunt copii din familii cu venituri mici sau foarte mici.

 

 

Daniel Cristian Duda

 Administrator al  ELENOR SRL , societate activă în domeniul  "Construcții Rezidentiale si Nerezidentiale". Din anul 2007, Dan s-a alăturat echipei IDC din dorința de a ne împărtăși ideile sale. Sunt 11 ani de când Dan pune umărul la realizarea proiectelor și  spune “DA” la orice strigăt de ajutor, 11 ani în care s-a implicat în proiectele noastre și a schimbat alături de
noi viețile copiilor din Fundație.
 
 

 

 
 
Mădălina Lescai 
 Absolventă a Facultății de Litere, Mădălina are o experiență de 14 ani în sectorul ONG, iar acum 10 ani a venit în echipa Inimă de Copil. La început a coordonat programele pentru copii și familii în dificultate, s-a specializat în domeniul managementului de proiect, scriere de proiecte și inovație socială, iar astazi este director regional de programe. Cu zâmbetul mereu pe chip, Mădălina simte că la Inimă de Copil poate trăi după principiul “Fă ceea ce iubești și fă-o cu dragoste.”
 
 
 

 

Péter Barta

Este consultant cu o vastă experienţă în management, în special în domeniul managementului de proiect, experienţă acumulată pe parcursul a doisprezece ani de activitate în sectorul profit şi cel non-profit. În ultimii anii, Péter a lansat programe de educație care au constituit modele pentru multe programe lansate, a inițiat proiecte de care au beneficiat mulți antreprenori la început de drum, iar din iulie 2017 este membru în Comitetul director al Fundației Inimă de copil.
 
 

 

Constanța Cherchez

 
A intrat în echipa Fundației întâi ca voluntar, apoi a devenit unul dintre angajații organizației, iar din iulie 2017 face parte din Cosiliul director. Corectă, onestă și cu valori morale sănătoase, Constanța Cherchez este un om absolut special pentru care grija față de copii este esențială.
 

 

 

Programele sociale ale organizației sunt coordonate de o echipă de specialiști sprijiniți de un coordonator.

Echipa Fundației Inimă de Copil include asistenți sociali, lucrători sociali, psihologi, insctructori educatori, ingrijitori, kinetoterapeuți, logopezi, profesori, personal medical și administrativ.
În fiecare an, echipei Inimă de Copil i s-au alăturat voluntari a căror implicare a fost esențială pentru derularea acțiunilor  noastre. Le mulțumim tuturor celor care, cu o imensă dedicare, au făcut parte, de-a lungul anilor, din echipa sau dintre voluntarii Inimă de Copil, contribuind la succesul programelor organizație și ducând mai aproape de realitate visurile celor pe care îi ajutăm. 
Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.