Loading...
http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

Prev Next
A+ A A-

Vreau și eu să merg la școală, 2018!

Știm că îți pasă de viitorul tău și al copiilor tăi și de aceea îndrăznim să apelăm la sprijinul tău. Și te rugăm să lărgești cercul pentru că #BineleFaceBine. Împreună putem preveni abandonul școlar și stimula performanța școlară.

În câteva săptămâni începe școala și vrem să le oferim copiilor noștri un început lipsit de griji. Sperăm să aducem bucurie pentru 200 copii, clasele I- XII, din programele noastre, și să îi pregătim pentru școală cu ghiozdane, rechizite școlare, un rând de haine noi și încălțări. Campania vizează copiii care provin din familii defavorizate, aflați în risc de abandon școlar, dar și copiii cu rezultate bune la învățătură ai căror părinți au dificultăți să-i țină în școală. Donațiile pentru campanie pot fi făcute prin sistemul PayPal. Este simplu si accesibil oricarei persoane din țara sau străinatate care deține un card Visa sau Master. Accesezi butonul Donate din colțul din dreapta al paginilor noastre http://www.inimadecopil.ro/ cu precizare mesaj - „Vreau si eu sa merg la scoala!” sau folosiți un transfer bancar în contul Fundației Inimă de Copil – Cod IBAN R098RNCBO141032886400001, deschis la BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ, sucursala Galați.

Stă în puterea noastră să schimbăm destine și e minunat când facem bilanțul. 8 fete sunt pregătite pentru viață, iar noi ne mândrim cu rezultatele lor. 5 dintre ele, aflate în programul "Un sat, un copil", au finalizat anul acesta clasa a VIII-a și au intrat la licee din Galați și Tecuci. 2 dintre copilele de la de la Centrul de zi Galați au intrat la Colegiul Industrial ''Elena Doamna" și la Liceul Anghel Saligny, iar una dintre ele a obținut la bacalaureat media 9,68 și din toamnă va fi studentă la Chimie aplicată la Universitatea Politehnică din București. 

“Sunt o persoana ambițioasă, care nu a renunțat niciodată la idealurile propuse. Uneori m-am avântat fără să conștientizez la ceea ce mă expun, însă din toate am învățat și am găsit puterea de a merge mai departe. Bucuria supremă am simțit-o însa în momentul în care am terminat prima clasă a ciclului gimnazial cu media generala zece. Am fost extrem de fericită.
Nu aș fi putut avea atâtea rezultate fără sprijinul Fundației ”Inimă de Copil “ care mi-a fost alături atât financiar cât și moral în momentele dificile. Astfel, din dorința de a le răsplăti eforturilre și bunătatea, am continuat să lupt și să mă fac apreciată prin rezultatele și premiile obținute la diverse olimpiade și concursuri școlare.” Valentina C. 

TU ai oportunitatea să donezi pentru copiii defavorizați.TU poți face schimbarea pentru că Binele Face Bine!

DONEAZĂ ONLINE PENTRU COPII

MEMBRI ÎN FEDERATIILE:

sigla FONPC 

    sigla fonss     sigla ECCL

 sigla eurochild     

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI ȘI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.