Loading...
http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

Prev Next
A+ A A-

Noua Inimă de Copil

După mai bine de 20 de ani de când Fundația Inimă de Copil a prins contur, am simțit nevoia de schimbare, astfel că am decis că e timpul să trecem printr-un proces de rebranding.

Ne-am despărțit cu greu de logo, mai ales că ne-a fost dăruit de un voluntar străin, cu ani în urmă. Deși nu era făcut de un profesionist, spunea povestea începuturilor fundației: o mână de voluntari inimoși, puși pe fapte mari.

Multe s-au schimbat de atunci - ideile noastre nebunești s-au transformat în programe, inițiativele au devenit strategii, iar voluntarii sunt acum o echipă minunată de profesioniști, care învață în fiecare zi cum să servească mai bine comunitatea. Era nevoie deci de un logo care să reprezinte această schimbare. Un personaj inimos, culori care transmit deschidere, lumină, caldură și optimism, plus o îmbrățisare: așa vă vom întâmpina de-acum pe pagina noastră.

Avem haine noi, vesele, prietenoase și aceeași dorință de a contribui, de a uni oameni sub o idee în care credem mult: că fiecare membru al comunității e valoros, merită respectul nostru și sprijin atunci când îi este greu. Noua indentitate vizuală este însoțită de un nou slogan care rezumă foarte bine filosofia organizației noastre: Binele face bine.

Sperăm că această schimbare ne va aduce și mai aproape de inimile voastre. Avem foarte multe lucruri de făcut împreună!

#BineleFaceBine

DONEAZĂ ONLINE PENTRU COPII

MEMBRI ÎN FEDERATIILE:

sigla FONPC 

    sigla fonss     sigla ECCL

 sigla eurochild     

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI ȘI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.