Loading...
http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

Prev Next
A+ A A-

2% face diferenta in viata copiilor saraci!

Anul trecut am strans impreuna aproape 100 000 de lei din 2%. Contam pe voi sa o facem din nou! Cei cu PFA sau PFI pot directiona 2% pana pe 31 iulie 2018, prin Declaratia Unica 

Alexandru este unul dintre copiii care au continuat scoala datorita VOUA. Pentru ca ati semnat formularul 2% pentru noi in 2017, ati sustinut educatia a 25 de copii ca el, beneficiari ai Centrului de Zi din Galati, ne-ati permis sa le oferim o masa hranitoare si sa-i ghidam in drumul lor spre devenire. Nimic din toate acestea nu ar fi fost posibil dacă nu aveam langa noi oameni ca voi.

Speram sa ne acorzi increderea ta in continuare si, daca ai forma juridica de PFA sau PFI, sa directionezi 2% din impozit catre Fundatia Inima de Copil, fara a avea un cost real,d ar exercitandu-ti controlul asupra unei parti din texele pe care le platesti statului din munca ta. Anul acesta a fost introdusa Declaratia Unica pentru persoanele care nu sunt platite cu carte de munca, ci au forma juridica de PFA sau PFI. Declaratia trebuie depusa pana pe 31 iulie 2018.

Pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a directiona 2% din impozit catre Fundatia Inima de Copil sunt urmatorii:

1. Daca vrei sa depui declaratia la ghiseu sau prin posta:

Completeaza declaratia unica pentru PFA si PFI cu informatii despre veniturile obtinute in 2017 si cele previzionate in 2018. O poti printa de AICI completata deja cu datele noastre. Este ultimul an in care poti depune declaratia fizic, la ghiseu, sau o poti pune la posta. 

Depune declaratia pana pe 31 iulie, personal (la ghiseul ANAF), sau prin posta (prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire catre adresa Administratia Finantelor Publice unde ai domiciliul). 

 

2. Daca vrei sa depui declaratia online:

In cazul in care vrei sa completezi declaratia si sa o depui online, o poti face in Spatiul Privat Virtual de pe site-ul ANAF, sau pe site-ul e-guvernare.ro, cu semnatura electronica calificata. Va trebui insa sa adaugi tu datele Fundatiei Inima de Copil, in sectiunea 3 a declaratiei unice - Sustinerea unei entitati nonprofitdupa cum urmeaza:

Denumire entitate non-profit: Fundatia Inima de Copil

Cod de identificare fiscala: 9076002

Cont bancar (IBAN): RO98 RNCB 0141032886400001

Suma nu trebuie completata, va fi calculata automat ca fiind 2 procente din veniturile declarate. 

Nu uita ca termenul limita este 31 iulie 2018!

 

Sprijinim copiii pentru care accesul la educatie, recuperare si integrare este dificil sau de multe ori imposibil! Directionarea ta sustine copiii nostri sa invete, sa isi termine studiile, sa devina apoi utili societatii in care traiesc. Viitorul nostru depinde si de ei.

In numele sutelor de copii din proiectele fundatiei, iti multumim pentru ajutor!

 

DONEAZĂ ONLINE PENTRU COPII

MEMBRI ÎN FEDERATIILE:

sigla FONPC 

    sigla fonss     sigla ECCL

 sigla eurochild     

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI ȘI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.