Loading...
http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

Prev Next
A+ A A-

Campania "Dăruiește o zi de tabără unui copil!”, la final!

Vara aceasta, cu ajutorul tău, am trimis în tabără 100 copii din programele organizației și am așezat pe rafturile memoriei lor bucuria unor experiențe unice, trăite într-o tabără de vară, la munte! 

Tabăra Fundației Inimă de Copil, ediția a XVIII-a, s-a desfășurat în cinci serii, ultima dintre ele fiind in Maramureș! Acest proiect s-a adresat copiilor provenind din familii defavorizate, copiilor și tinerilor cu dizabilități, dar și copiilor cu rezultate școlare deosebite din programul „Un sat, un copil!”. 

Au fost zile pline de bucurie pentru noi toți, iar copiii noștri au fost mai fericiți ca niciodată! Joaca a fost laitmotivul zilelor petrecute în tabără pentru că joaca înseamnă prietenie, comunicare, imaginație și bucurie!

Toți copiii au strâns amintiri pentru o viață, au legat prietenii frumoase, au participat la activități în aer liber, învățând unii de la ceilalți să comunice, dar și să-și dezvolte punctele forte! 
Pentru fiecare serie de copii, tabăra a însemnat 7 zile de fericire, 7 zile de activități, 7 zile de socializare, 7 zilele de vacanță care s-au scurs cât ai clipi, iar beneficiile pentru dezvoltarea socială și emoțională a lor, câștigate în tabără, sunt de neprețuit!
 Mulțumim tuturor celor care au înțeles să sprijine copiii din Fundatia Inima de Copil să-şi împlinească visul de a merge în tabăra! Ați fost mulți și grozavi, companii și persoane fizice deopotrivă!
Mulțumirile noastre se îndreaptă către:
Ixia Romania, ArcelorMittal, Asociația Mâcon Galati din Franța-Pierre Bagne, Alewijnse Worldwide, Damen Shipyards Galati, S.C.Marcant, doamna Octavia Mihăilescu, Asociația Interculturală pentru Tradiții, domnul Corneliu Bercariu- Centrul de Echitație Caballus- Cabana Fulga Năruja Vrancea. 

DONEAZĂ ONLINE PENTRU COPII

MEMBRI ÎN FEDERATIILE:

sigla FONPC 

    sigla fonss     sigla ECCL

 sigla eurochild     

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI ȘI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.