Loading...
http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

Prev Next
A+ A A-

Campania "Vreau și eu să merg la școală!”, la final!

În urma campaniei "Vreau și eu să merg la școală!", 150 de copii, din ciclul gimnazial de învăţământ, din programele noastre, au primit ghiozdane și rechizite școlare.

Campania “Vreau și eu să merg la școală”, editia a III-a, s-a desfășurat în perioada 15 iulie – 15 septembrie 2017, și a vizat copiii care provin din familii defavorizate, aflați în risc de abandon școlar, dar și copiii cu rezultate bune la învățătură ai căror părinți au dificultăți să-i țină în școală. 

Cu sprijinul dumneavoastră, 150 de copiii merg astăzi la școală cu rechizite și hăinuțe noi, dar și cu încredere în sine sporită și satisfacții!
Beneficiile pe care proiectul le aduce în comunitate sunt, în principal, un nivel de viață mai bun pentru copii și familii, reducerea discriminării și marginalizării acestor copiii, continuarea educației școlare, prevenirea delincvenței și încurajarea visurilor lor de devenire.
Suportul companiilor și persoanelor fizice este esențial pentru noi și ne bucurăm că împreună putem face lucruri mari! Ca și dumneavoastră, credem că investiția în educație este sursa principală a dezvoltării, cea mai importantă investiție pe care o putem face pentru viitorul României! Împreună putem crea punți între oameni, putem preveni abandonul școlar dar și stimula performanța școlară, putem reuși să le oferim suportul și accesul la propria dezvoltare copiilor care provin din medii defavorizate socio-economic, cu un risc crescut de marginalizare, din programele Fundației Inimă de Copil!

Mulțumirile noastre se îndreaptă către voi toți, prieteni ai copiilor din Fundația Inimă de Copil:

ArcelorMittal, Damen Shipyards Galati, Asociația Mâcon Galati din Franța-Pierre Bagne, Movilă Neculai, Alewijnse Marine Galati, ROSAL , PROflex. 

Avem încredere şi ne bazăm în continuare pe susținerea dumneavoastră! Mai avem multe de făcut pentru copiii defavorizați din programele noastre.

DONEAZĂ ONLINE PENTRU COPII

MEMBRI ÎN FEDERATIILE:

sigla FONPC 

    sigla fonss     sigla ECCL

 sigla eurochild     

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI ȘI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.