Loading...
http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

Prev Next
A+ A A-

"Dăruiește o zi de tabără unui copil!”

De 18 ani, în fiecare vară, începând cu 1 iulie, timp de 2 luni, Fundația Inimă de Copil desfășoară proiectul taberelor de vară, un prilej de a dărui acestor copii amintiri pentru o viață, participarea la diferite activități sociale

care le stimulează independența, încrederea de sine, activități care să-i incurajeze să exploreze, ca să cunoască lucruri noi, să aibă curajul să învețe din greșeli dar, și activități de relaxare, cunoaștere și auto-cunoastere și exemplul concret că se poate trăi frumos!

„Mi-ar plăcea tare mult în tabără, m-aș bucura de toate lucrurile pe care le-am face pentru că nu am mai fost niciodată la munte.”Adina, 10 ani

Taberele sunt destinate copiilor provenind din familii defavorizate, copiilor și tinerilor cu dizabilitati, dar și copiilor cu rezultate școlare deosebite din programul „Un sat, un copil!”. În urma acestei campanii sperm ca 100 de copii, din familii sărace, să meargă într-o tabără de vară. 

Am început cu 7 și am ajuns la 100 de copii anual!
Taberele Inimă de Copil sunt organizate între 1 iulie și 15 august, în cinci serii și sunt gratuite pentru copii. Ne dorim ca și în acest an să se bucure de aceste oportunități 100 de copii. 
Proiectul nu s-ar putea derula fără sprijinul dezinteresat al unor companii și binefăcători care, la rândul lor, înțeleg și se implică activ, sufletește și financiar în acest proiect. Costul unei zile de tabără pentru un copil este de 60 lei, 420 de lei pe săptămână, iar campania se va încheia la 1 august 2017. 
„Eu nu am mai fost în tabără. Îmi doresc sa fie la fel de distractiv cum povestesc ceilalți copii.” Mihai, 8 ani

Vara aceasta, cu ajutorul tău, trimitem în tabără 100 copii din programele organizației și așezăm pe rafturile memoriei lor bucuria unor experiențe unice, trăite într-o tabără de vară, la munte! 
„Mai e puțin și vine vacanța … ar fi pentru prima dată când aș merge la munte. Și aș vrea să mă plimb prin pădure, să culeg flori, să văd o cascadă și să mă tăvălesc pe iarbă. O să mă bucur de lucrurile noi pe care o să le văd. ” Andreea, 12 ani

Ne puteți ajuta direct prin donații, prin sistemul PayPal. Este simplu si accesibil oricarei persoane din țara sau străinatate care deține un card Visa sau Master. Accesând butonul Donate din colțul din dreapta al paginilor noastre http://www.inimadecopil.ro/  cu precizare mesaj - TABĂRĂ sau prin transfer bancar în contul Fundației Inimă de Copil – Cod IBAN RO98RNCBO141032886400001, deschis la BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ, sucursala Galați.

DONEAZĂ ONLINE PENTRU COPII

MEMBRI ÎN FEDERATIILE:

sigla FONPC 

    sigla fonss     sigla ECCL

 sigla eurochild     

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI ȘI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.