Loading...
http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

Prev Next
A+ A A-

SuperVoluntarul cu "inimă de copil"!

Azi e despre BEN! SuperVoluntarul cu Inimă de Copil! 
Ben are 37 ani și a venit la Galați din Hereford, un mic oraș în apropiere de

Birmingham. De mai bine de 7 ani, vine în România și face voluntariat pentru Inimă de Copil! Ben nu s-a mulțumit doar cu atât, și-a convins părinții, rudele și prietenii să-și doneze zilele de naștere în sprijinul copiilor noștri, a vândut produsele din ateliere cu suflet de Paște și de Crăciun, a strâns donații lunare de la amicii lui și a reușit să aducă bucurie pe fețele a sute de copii din organizația noastră!

'Simt că pot schimba ceva! Nu simt că vin la muncă, eu vin între prieteni și fac ceva util, contribui la viitorul mai bun al copiilor din România!"

Ce ne emoționează cel mai mult este că Ben își programează cu mare atenție concediul și vine la noi atunci când știe că avem multe de făcut! Acum 3 ani a venit cu înca 2 prieteni, au zugrăvit 2 camere într-un centru de zi pentru copii în dificultate și au montat lambriu pe pereți. 
Acum un an, Ben, electrician de meserie, a mers în căsuța noastră de la munte, acolo unde de 18 ani, începând cu 1 iulie, copii noștri merg în tabără.
SuperVoluntarul a  refăcut parte din instalația electrică a casei, a reamenajat curtea și împreună cu ai noștri colegi au reușit să le facă minunaților noștri șederea în tabără, mai plăcută!  
Săptămâna aceasta, Ben a venit din nou în Galați, a vizitat parte din programele pentru copii iar acum, chiar în timp ce vă scriu, Ben împreună cu echipa noastră se află  în tabăra noastră repară și văruiește, pregătind casa în care timp de 8 săptămâni se vor auzi râsete și chicoteli de copii fericiți!!!
Ben, iți mulțumim, pentru noi ești un miracol, un om cu o inimă mare care nu se oprește niciodată din a dărui. Ne dai în fiecare an încă o lecție de viață, fără aroganță, fără superioritate, ci cu eleganța OMULUI care face ENORM, din suflet, fără să aștepte nimic in schimb!

DONEAZĂ ONLINE PENTRU COPII

MEMBRI ÎN FEDERATIILE:

sigla FONPC 

    sigla fonss     sigla ECCL

 sigla eurochild     

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI ȘI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.