Loading...
http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

Prev Next
A+ A A-

Alergatul ne poate face mai rezistenți și da, mai buni!

 Semimaraton 2017, cea de-a patra ediție, a avut loc duminică, 28 mai, la Galați. Pentru cinci ore, centrul orașului a fost invadat de sute de oameni, care s-au întrecut în alergare

și în fapte bune. De la copii până la vârstnici, toţii s-au bucurat, au alergat şi au donat pentru una dintre cele 13 cauze propuse. Evenimentul a fost organizat de Fundaţia Comunitară Galaţi, cu sprijinul (şi financiar) al Primăriei.

Fundația Inimă de Copil s-a înscris la acest eveniment cu un proiect de suflet în beneficiul copiilor cu dizabilități care primesc servicii în Centrul de recuperare al Fundatiei. Deschis în anul 2005, printr-o colaborare cu organizații specializate din Belgia și Irlanda, centrul beneficiază de o echipa pluridisciplinară de specialiști care oferă pentru copiii cu întârzieri în dezvoltare sau dizabilități evaluari și ulterior ședințe de recuperare conform unor programe individualizate de intervenție, pe care fiecare dintre specialiștii implicați le realizează și documentează pentru fiecare copil. Acest centru oferă anual terapie pentru un număr de 80 de copii. 
Echipa Fundației Inimă de Copil a adus la start un număr de 123 de alergători iar printre concurenţi s-au aflat:

Gabriel Drăghici, ambasadorul Fundației noastre - care anul trecut a reuşit tripluultratriatlonul, iar acum a alergat cei 21 de km împingând un copil aflat în cărucior.

     În picioarele goale, pentru "Inimă de copil"

Jurnalistul Cezar Amariei, amabasador al Fundației, a alergat cei 7 km de la ştafetă în picioarele goale!
"Alerg desculţ pentru că mi se pare ipocrit să susţin cauza copiilor defavorizaţi în adidaşi care costă cât alocaţia unui minor pentru jumătate de an. Nu adidaşii mei sunt prea scumpi, ci alocaţia lor e minusculă. Alerg pentru că-mi pasă de sănătatea mea. Şi de viitorul meu. Şi cred că, pentru un mâine mai bun al adulţilor, e obligatoriu un azi mai bun al copiilor”, a declarat Amariei.
Alina și Cătălin Bălan, jurnaliști de profesie, au susținut cauza copiilor cu dizabilități și au reușit, alături de noi, să-i convingă și pe alții, că din puținul nostru putem face mult pentru copiii cu întârzieri în dezvoltare sau dizabilități, care au nevoie de terapie.
Din echipa ambasadorilor a făcut parte și Mihaela Roxana Nofit, Director General RTV Media Grup, care a susținut cauza copiilor cu întârzieri în dezvoltare sau dizabilități, pentru ca asa cum spune ea "Fiecare copil merita o șansă la o viață mai bună! Voi alerga la semimaraton pentru că știu că stă în puterea noastră să schimbăm ceva!"
A fost o zi grozavă pentru Fundația Inimă de Copil, o zi în care 123 de  inimi  au  fost  la UNISON pentru a susține cauza copiilor cu întârzieri în dezvoltare și dizabilități. 

DONEAZĂ ONLINE PENTRU COPII

MEMBRI ÎN FEDERATIILE:

sigla FONPC 

    sigla fonss     sigla ECCL

 sigla eurochild     

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI ȘI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.