Loading...
http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

Prev Next
A+ A A-

2% ma ajuta!

„Fara ghiozdanul primit de la Fundatie nu aveam cum sa merg la scoala, ramaneam acasa si nu puteam invata sa citesc. Acum, eu si fratii mei putem merge cu totii la scoala. Aveam un singur ghiozdan vechi pe care il imparteam, il luam pe rand. Eu lunea si martea iar ei zilele urmatoare” Mihai, 10 ani. Completeaza si trimite acum declaratia 230.

„Sunt prima din familia mea care am terminat cu rezultate bune scoala generala si acum sunt in clasa IXa la un colegiu tehnic. Imi place foarte mult si ma bucur tare ca am reusit! Am fost ajutata 8 ani de zile la Centrul de zi din Galati al fundatiei. Si acum imi place sa vin saptamanal ca voluntar sau atunci cand am nevoie de ajutor. Am si o bursa lunara din care cumpar ce imi trebuie pentru scoala." Elena, 15 ani. Completeaza si trimite acum declaratia 230.

„14 – 15 copii cu dizabilitati au un Centru de zi care reprezinta „scoala” pentru ei. E universul lor, in care se simt bine, in siguranta si invata o multime de lucruri care le sunt utile nu doar aici, ci si acasa, in viata, pe viitor.” Mihaela Mihalache, educator Centrul de zi pentru copii cu diabilitati, comuna Liesti, judetul Galati. Completeaza si trimite acum declaratia 230.

Ce inseamna pentru tine 2%? Pentru copiii nostri face diferenta! Ajuta-i acum!

Gestul tau transforma viata lui Mihai si a Elenei si a celorlalti 350 de copii in dificultate din judetul Galati de care ne ocupam!

 

Pasii pe care trebuie sa ii urmezi sunt:

1. Daca ai venituri din salarii si asimilate salariilor completeaza cu datele personale declaratia 230 de aici sau daca ai venituri din pensii impozabile completeaza declaratia 230 de aici. Daca ai venituri din mai multe surse - ex. contracte de inchiriere, drepturi de autor, completeaza cu datele tale declaratia 200 .

2. Pana pe 25 mai, depune-o personal sau trimite-o prin posta, recomandat, catre Administratia Finantelor Publice unde ai domiciliul stabil, sau, scanat, catre noi pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. (si o depunem noi pentru tine).  Daca ai nevoie de ajutor contacteaza-ne!

Sprijinim copiii pentru care accesul la educatie, recuperare si integrare este dificil sau de multe ori imposibil! Directionarea ta sustine copiii nostri sa invete, sa isi termine studiile, sa devina apoi utili societatii in care traiesc. Viitorul nostru depinde si de ei! Activitatile desfasurate de noi isi propun reducerea riscului de abandon scolar in cazul copiilor ce provin din familii defavorizate si o mai buna integrare si recuperare in cazul copiilor cu dizabilitati.

Iti multumim ca ne ajuti!

DONEAZĂ ONLINE PENTRU COPII

MEMBRI ÎN FEDERATIILE:

sigla FONPC 

    sigla fonss     sigla ECCL

 sigla eurochild     

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI ȘI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.