Loading...
http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

Prev Next
A+ A A-

Imun la nefericire

Mihaela Spiridonescu o mai veche prietena a Fundatiei „Inima de Copil” pledeaza in cartea sa „Imun la nefericire” pentru un stil de viata trait in armonie si echilibru. Abordarea subiectului Fericire este una originala prezentata din punctul de vedere a celor 4 inteligente: fizica, mentala, emotionala, spirituala. Cartea se doreste a fi un pas inainte spre un nou stil de viata, spre o redescoperire interioara si a fericirii pe termen lung. Insa pentru toate acestea, dupa cum declara autoarea trebuie sa fim in permanenta legatura cu Copilul interior.

„Primul contact cu Fundatia Inima de Copil a fost cu ceva luni in urma, când mi s-a propus sa aleg dintre mai multe fundatii si asociatii, una pe care sa o sustin. Alegerea a fost foarte rapida, Inima mea conectandu-se instantaneu cu Inima de Copil. Am stiut intuitiv ca Fundatia este cea aleasa, fara sa cunos nimic despre ei. Apoi am studiat site-ul lor si mi s-a confirmat alegerea potrivita. Oamenii minunati care lucreaza acolo, cu care inca nu avusem contact decat pe mail si telefonic, rezoneaza cu interiorul meu si cu ceea ce imi doresc sa transmit lumii prin cartea IMUN la nefericire si prin celelalte carti care vor urma. Cu totii avem in noi Copilul Interior, el este nucleul fiecarui OM si este pastratorul Comorilor Interioare. Cu cat avem mai multa grija de el, indiferent de varsta pe care o avem, cu atat vom fi mai Echilibrati, mai Armoniosi si mai Fericiti! Suntem cu toti parti ale aceluiasi Intreg si fiecare cauza nobila sau persoana careia ii suntem alaturi este un pas catre reintregire, catre o Lume Frumoasa si Buna in care meritam sa traim! Voi fi alaturi de Fundatia Inima de Copil, atat prin sprijinul material reprezentat de cei 10% donati din profitul cartii, dar mai ales prin Bucuria, Entuziasmul si Energia cu care vom avea manifestari frumoase impreuna de aici inainte.” Mihaela Spiridonescu

Pentru ca a rezonat cu misiunea Inima de Copil, de a oferi sprijin copiilor si familiilor in dificultate, din primul moment cand a auzit de programele noastre, doamna Mihaela Spiridonescu a ales sa sprijine activitatile noastre. Evenimentele de lansare care au avut loc in Brasov miercuri, 6 aprilie 2016 si in Cluj miercuri, 13 aprilie 2016 au fost asociate cauzei Inima de copil iar 10% din vanzarile cartii au fost directionate catre programele fundatiei.

Recomandarea noastra este sa achizitionati cartea care da startul unui nou stil de viata asigurand Imunitate la nefericire acesta fiind in acelasi timp un gest prin care 10 % din valoarea cartii va asigura o noua zi de scoala, o masa calda sau o sedinta de terapie pentru unul din copiii pe care ii sprijinim.

Vrei si tu sa schimbi in bine viata copiilor in dificultate? Contacteaza-ne si impreauna vom gasi cele mai bune modalitati in care te poti implica.

DONEAZĂ ONLINE PENTRU COPII

MEMBRI ÎN FEDERATIILE:

sigla FONPC 

    sigla fonss     sigla ECCL

 sigla eurochild     

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI ȘI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.