Loading...
http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

Prev Next
A+ A A-

2015 - 2% ma ajuta!

In cadrul campaniei „2% ma ajuta!” desfasurata in cursul anului 2015, ne-ati ajutat sa colectam peste 80.000 lei. Suma stransa astfel, cu ajutorul vostru, a celor care empatizati cu misiunea noastra, prin directioanarea a 2% din impozitul pe venit, la nivel local cat si national, este mai mare cu 10% decat cea stransa in perioada anului anterior.

Pe parcursul anului trecut fondurile stranse cu ajutorul vostru, al prietenilor nostri, au fost directionate pentru a sustine programele de prevenire ale abandonului scolar desfasurate in Galati, la Centrul de zi Teodora, asigurand astfel o crestere a gradului de prezenta al copiilor la scoala, cat si pentru sustinerea serviciilor oferite copiilor cu dizabilitati in cadrul Centrului multifunctional de recuperare si reabilitare pentru copii cu intarzieri in dezvoltare si dizabilitati.

In total, peste 1200 de persoane, ati ales sa sustineti misiunea Inima de Copil contribuind substantial la o viata mai buna a copiilor din judetul Galati. Banii stransi ne-au ajutat in sustinerea a 30 de copii, cu varste intre 7 si 14 ani, lunar, in Centrul de zi Teodora din Galati, si a peste 70 de copii cu intarzieri in dezvoltare sau dizabilitati, cu vartsta cuprinsa intre 0-14 ani, prin oferirea de sedinte de terapie, servicii de recuperare, de reabilitare si terapie ocupationala.  

„Vreau sa imi fac temele, din ce in ce mai bine.” Andra, 9 ani

Andra este un copil pentru care „a veni zilnic in Centrul de zi” a insemnat de anul trecut o schimbare dramatica in viata ei. Dupa ce o cunosti iti raman instantaneu in memorie doi ochi mari, imensi si un zambet timid dar clar. Este un copil trecut prin greutati, parca vezi in ochii ei o intreaga lume … Una a greutatilor insa una cu care ea se lupta zilnic si se bucura de orice schimbare pozitiva. Andra este plapanda, discreta si timida pana te cunoaste mai bine, ca apoi sa devina vesela si zglobie pentru a te cuceri definitiv. Este eleva in clasa a III-a si locuieste in marginea orasului Galati impreuna cu mama, cei 8 frati si bunica. Cu lacune destul de mari din clasele anterioare cand nu avea pe cineva care sa o ajute la teme, acum, nerabdatoare, se straduieste alaturi de personalul centrului si o voluntara, doamna Cornelia, sa recupereze si sa faca progrese in fiecare zi. Masa calda, sprijinul la teme, rechizitele primite, hainutele calduroase si frumoase pe care i le putem asigura si dragostea cu care o inconjoara echipa noastra in fiecare zi sunt lucruri de care are nevoie in viata ei si pe care se poate sprijini deocamdata in fiecare zi.

Povestea sa continua, mai departe, in fiecare zi, cu ajutorul vostru!

Multumim, asadar, tuturor celor care anul trecut au ales sa vina in sprijinul copiilor pe care ii ajutam!

Campania a fost sustinuta de posturile locale de televiziune: Express Tv si Vox TV.

„Programele de educatie sustinute pe termen lung ofera copiilor posibilitatea de a face mult mai usor alegerile potrivite si de a-si construi un viitor pentru ei si pentru familiile din care provin. Cel mai de pret dar pe care il putem oferi copiilor este increderea in fortele proprii si intr-un viitor mai bun iar acest lucru nu se poate realiza in lipsa educatiei. Suntem recunoscatori tuturor celor care aleg sa sustina misiunea Inima de Copil.” Amalia Ene, Responsabil comunicare si strangere de fonduri

2% este o prevedere legala a codului fiscal prin care anual ne poti ajuta, gratuit, redirectionand din impozitul virat la stat anul anterior.

Completeaza declaratia 230 (daca ai venituri doar din salarii) sau declaratia 200 (daca ai venituri din mai multe surse, ex. contracte de inchiriere, drepturi de autor, etc.)

In Romania rata abandonului scolar este peste media europeana (18,1% fata de 11.1%), in crestere alarmanta mai ales in sud-estul tarii. Statisticile de anul trecut subliniaza si faptul ca disponibilitatea si accesul la servicii de educatie si de ingrijire a copiilor sunt limitate, mai ales in zonele rurale si comunitatile rome.

Te invitam si anul acesta sa ne sustii campania „2% ma ajuta!” si sa devii voluntar al acesteia in randul prietenilor si cunoscutilor tai pentru a schimba dramatic in bine viata copiilor in dificultate din jurul nostru!

Contacteaza-ne!

Telefon: 0236 312199 sau 0740 208269.

Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

 

 

DONEAZĂ ONLINE PENTRU COPII

MEMBRI ÎN FEDERATIILE:

sigla FONPC 

    sigla fonss     sigla ECCL

 sigla eurochild     

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI ȘI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.