Loading...
http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

Prev Next
A+ A A-

Vreau si eu sa merg la scoala - editia II

In urma primei editii a campaniei „Vreau si eu sa merg la scoala!”, de anul trecut, 90 de copii din Galati, Vaslui si comunele Pechea, Liesti, Costache Negri, Frumusita, Grivita, Tepu, Sendreni si Barcea, au putut incepe scoala cu ghiozdane echipate. Rezultatele ne incurajeaza ca si anul acesta, cu sprijinul dumneavoastra, putem sustine macar acelasi numar de copii cat si asigurarea rechizitelor necesare pe parcursul anului scolar.


„Pentru ca nu reuseam sa ajungem cu totii la scoala impartind ghiozdanul si caietele, anul trecut, am primit cate un ghiozdan si rechizite fiecare. De atunci, eu si fratii mei, mergem impreuna la scoala, avem stilouri si caiete fiecare dintre noi si ne straduim sa obtinem note cat mai bune.” Mihai, 11 ani

Cum poti sa schimbi in bine viitorul unui copil?
•    Click pentru donatii pe butonul Paypal - Donate. Il gasiti jos,in dreapta paginii. Orice suma este importanta iar contributia ta va completa necesarul de rechizite pentru inceputul de an scolar.
•    Doneaza ghiozdane, rechizite, carti sau orice alt echipament pentru scoala la sediul nostru din strada Furnalistilor, nr. 24, Micro 20, intre orele  08:30 si 17:30 de luni pana joi.
•    Fii voluntar pentru promovarea campaniei! Poti strange rechizitele alaturi de prietenii sau colegii tai cat si distribui pe Facebook postarile campaniei cu hastagurile #VreausiEusaMerglaScoala!

 

Aceasta actiune este parte a programelor de reducere a riscului de abandon scolar in cazul copiilor ce provin din familii defavorizate.
Situatia economica precara in care se afla judetul Galati afecteaza drastic copiii limitandu-le sansele la educatie si dezvoltare. Astfel, investitia in educatie consideram a fi cea mai buna interventie anti-saracie.

Educatia aduce schimbarea! Fii parte din ea!

 

Pentru detalii ne poti contacta la +40-236.312.199 sau ne poti scrie pe adresa de e-mail:  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

 

DONEAZĂ ONLINE PENTRU COPII

MEMBRI ÎN FEDERATIILE:

sigla FONPC 

    sigla fonss     sigla ECCL

 sigla eurochild     

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI ȘI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.