Loading...
http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

Prev Next
A+ A A-

PROGRAM DE MANAGEMENT SI INOVARE SOCIALA

In luna iunie a anului trecut, Fundatia Erste isi nominaliza finalistii si premia castigatorii competitiei ”Premiul pentru integrare sociala”.

Printre proiectele finaliste, dintre cele 1988 de aplicatii ale proiectelor de integrare sociala a persoanelor marginalizate din tarile din Europa Centrala si de Sud-Est, s-a numarat si proiectul fundatiei noastre, ”Centrul de recuperare si interventie timpurie pentru copiii cu dizabilitati” din Galati.
 
Fundatia Erste, actionarul majoritar al Erste Bank care detine in Romania si BCR, a ales sa isi extinda sprijinul acordat organizatiilor cu proiecte inovatoare in domeniul social prin infiintarea NGO Academy. Un program de formare desfasurat in cooperare cu Universitatea de Economie si Afaceri din Viena si care este adresat in anul 2014 unui numar de 24 de manageri si membri din organizatiile non-guvernamentale finaliste, si nu numai, cu proiecte si programe in Europa Centrala si de Sud Est.
Structurat in 3 module consecutive si desfasurat la Viena in perioada martie – iunie, programul reprezinta o oportunitate importanta de invatare pentru organizatiile care  doresc sa isi intareasca capacitatea organizationala, sa isi consolideze impactul programelor si in acelasi timp sa foloseasca oportunitatile de networking oferite.
 
In aceeasi masura prin obiectivele sale, in acord cu valorile si principiile Fundatiei Erste, programul urmareste promovarea si sprijinirea dezvoltarii unei societati incluzive, demne si juste, in care nimeni nu este exclus.
 
Ne bucuram ca una dintre cele 24 de persoane selectate pentru acest program este directorul Fundatiei Inima de Copil, Anna Burtea, alaturi de colegi foarte dedicati sectorului neguvernamental din alte 4 organizatii din Romania – Viitor Plus, Mame pentru Mame, RomanoBoutique si Centrul Parteneriat pentru Egalitate.

 

DONEAZĂ ONLINE PENTRU COPII

MEMBRI ÎN FEDERATIILE:

sigla FONPC 

    sigla fonss     sigla ECCL

 sigla eurochild     

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI ȘI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.