Loading...
http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

Prev Next
A+ A A-

LA MULTI ANI, MAMA!

O dimineata ploioasa si mohorata de martie intr-o zi la Centrul de zi pentru copii cu dizabilitati din comuna Liesti. Inauntru, o atmosfera vesela.

Copiii simt ca a venit momentul pentru care Mihaela, instructorul lor, i-a pregatit intens in ultimele saptamani: au organizat o serbare pentru a-si sarbatori mamele, pentru a le arata in felul lor cat le pretuiesc si le iubesc pentru grija pe care le-o poarta zi de zi.

Centrul a devenit neincapator odata cu sosirea oaspetilor: d-nul primar Iulian Bot, preotul Titi Gabor; d-na director Selena Costea, d-na profesor Carmen Bot, d-na profesor Lupoaie – coordonator proiect voluntariat, cadre didactice ale scolii Sf. Nicolae din Liesti si parintii copiilor.

Cu emotie vadita, Mihaela Mihalache, sufletul acestui centru, a rostit un scurt cuvant despre insemnatatea zilei de 8 martie pentru cei 12 copii ai centrului. A fost momentul care a marcat inceputul programului…in fata publicului au aparut si copiii purtand in maini buchetele de flori. Fetitele costumate in ghiocei dupa ideea si creatia Mihaelei, baietii purtand camasi rosii si pantaloni negri au intrat in sala miscandu-se in ritmul muzicii. Momentul dansului a fost urmat de cel al rostirii poeziilor. Mihaela a  recitat o poezie compusa de ea, cu iz de primavara pentru care copiii au aplaudat-o pe ”Lala” lor, asa cum o numesc ei. Mai mult de atat, Robert, unul dintre copii, diagnosticat cu tetrapareza spastica, si-a dorit foarte mult sa invete o poezie pentru mama lui, si in cele din urma, ajutat de Mihaela, a reusit cu greu dar cu vadita fericire sa rosteasca versurile, stapanindu-si emotiile. 

Momentele artistice au fost urmate de o surpriza pregatita de Mihaela pentru copii: alaturi de Carmen, psihologul centrului, s-a costumat in clovn si impreuna au creat un moment vesel pe care invitatii, dar mai ales copiii l-au savurat si aplaudat.

La final, fiecare mamica a primit cate un mic dar, creat de manutele copiilor, bineinteles, cu ajutorul Mihaelei: un cos cu ghiocei si o poza cu puiul ei. Bucuria din ochii copiilor si emotia mamelor a intregit tabloul unei zile reusite!

Multumim autoritatilor si cadrelor didactice care au ales sa fie alaturi de copii si parinti la aceasta zi frumoasa pentru ei!

DONEAZĂ ONLINE PENTRU COPII

MEMBRI ÎN FEDERATIILE:

sigla FONPC 

    sigla fonss     sigla ECCL

 sigla eurochild     

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI ȘI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.