Loading...
http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

Prev Next
A+ A A-

Campania "Ghetutele lui Mos Nicolae" ... continua aventura

Dragii nostri, asa cum stiti unii dintre voi, incepand cu luna noiembrie ne-am gandit sa jucam rolul unui Mos Nicolae mai deosebit, pentru o parte dintre copiii cu care lucram. Astfel am lansat atunci campania ”Ghetutele lui Mos Nicolae”. Ne-am propus sa strangem 100 de perechi de ghetute pentru copiii din clasele I – VIII (noi sau aflate in stare foarte buna), impreuna cu sosete si manusi noi pentru copiii scolari din comuna Frumusita si din Scoala Gheorghe Petrascu Tecuci.

Pe tot parcursul iernii, prezenta copiilor la scoala este mult redusa din cauza lipsei de imbracaminte si incaltaminte adecvate sezonului rece. Problema hainutelor, in general, am reusit mai usor sa o rezolvam, insa incaltamintea calduroasa a ramas mereu o provocare…

Cu ajutorul prietenilor si a unor oameni de suflet am reusit sa strangem cele 100 de perechi de ghetute de iarna. O parte dintre copiii care le asteptau se bucura deja de ele!

Multumim inca o data tuturor celor care ne-au sprijinit sa le asiguram copiilor ghetute bune si calduroase in aceasta iarna. 

Pentru ca sezonul rece nu se va termina prea curand si sunt inca multi copii cu varste cuprinse intre 10 – 14 ani, care au nevoie de incaltaminte, ne-am hotarat sa prelungim campania noastra pana in luna februarie.

Va asteptam cu mare drag sa ne contactati!

Mai multe din această categorie: Hai cu noi pe Bursa Binelui! »

DONEAZĂ ONLINE PENTRU COPII

MEMBRI ÎN FEDERATIILE:

sigla FONPC 

    sigla fonss     sigla ECCL

 sigla eurochild     

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI ȘI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.