Loading...
http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

Prev Next
A+ A A-

Musafiri dragi din Marea Britanie

De peste 14 ani, un grup de oameni inimosi din Anglia si Wales au ales sa ne sprijine in derularea proiectelor noastre. Ajutorul lor este constant si bine venit de fiecare data, pentru noi fiind nu numai o bucurie ci si o onoare sa ii avem alaturi in demersurile noastre de a construi un viitor pentru copii acolo unde nu exista nici macar speranta.

Intr-un inceput friguros de octombrie, Albert, Stephen, Roger si Ben ne-au bucurat o data in plus cand au ales sa faca o vizita fundatiei noastre. Astfel, timp de o saptamana, au mers in toate locatiile unde ne desfasuram activitatea, la Pechea, Cudalbi, Liesti, Tecuci, apartamentele protejate, la Centrul de Recuperare. Surpriza a fost cu atat mai mare cu cat i-au reintalnit si recunoscut pe unii dintre copii, pe o parte din personal, dar i-a bucurat in aceeasi masura si sa ii cunoasca si pe copiii si persoanele nou intrate in organizatie. Fiecare loc si intalnire a fost speciala, presarata cu aduceri aminte placute, cu nostalgii, dar si cu bucuria ca facem ceea ce trebuie, ca suntem pe drumul cel bun, ca sprijinul lor si al comunitatii nu este in zadar.
Bucuria noastra a fost cu atat mai mare vazand entuziasmul lui Albert care, la aproape cei 80 de ani ai sai, a ales sa faca acesta calatorie destul de lunga intre Marea Britanie si Romania, sa ne dea un exemplu de vitalitate, de implicare, de daruire si atasament fata de copii si persoane care traiesc in mod obisnuit la mii de kilometri de ei.
Multumirile noastre se indreapta spre toti sponsorii nostri din Marea Britanie care de foarte mult timp dedica timp si energie pentru a ne fi alaturi, nu numai material ci si prin gandurile si rugaciunile lor in care sunt pomeniti copiii si proiectele noastre.

 

DONEAZĂ ONLINE PENTRU COPII

MEMBRI ÎN FEDERATIILE:

sigla FONPC 

    sigla fonss     sigla ECCL

 sigla eurochild     

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI ȘI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.