Loading...
http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390._DSC4133gk-is-199.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390._DSC3988gk-is-199.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390._DSC41472gk-is-199.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390._DSC4372gk-is-199.jpg http://www.inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390._DSC42872gk-is-199.jpg

A+ A A-

Ateliere cu Suflet - structura de economie sociala

ATELIERE CU SUFLET este o întreprindere de economie socială a Fundației Inimă de Copil din Galați, autorizată ca unitate protejată, care a luat naștere pentru a te ajuta prin produsele noastre realizate manual să redescoperi frumosul creat in Romania și bucuria de a dărui.

Pe de altă parte prin cumpărarea unui produs realizat la noi ajuti la a reda bucurie, demnitate și șansa unei utilități sociale pentru cei ce aveau nevoie de ea și de locurile de muncă create.

Atelierul nostru este un ajutor pentru astfel de persoane care sunt angajate:

  • mame singure sau într-o situație dificilă
  • tineri sau persoane cu dizabilități
  • presoane cu dificultăți importante de integrare

Este posibilitatea unui loc de muncă flexibil, cu un program adaptat situației particulare a fiecăreia dintre aceste persoane. Astfel de inițiative sunt foarte rare la noi în țară. Ne place sa folosim culorile, pensulele, ața, acul și diverse materiale, dar și talentul și bucuria celor care lucrează, pentru a crea sau decora manual obiecte deosebite, deseori unicate, ce pot deveni cadouri prețioase pentru cei dragi sau pentru tine. Frumoase, de calitate, produsele realizate de noi, încântă vizual și își pot găsi cu ușurință locul în casa, biroul, sau viața ta de zi cu zi. Vă mulțumim că sunteți parte a acestui proiect și că ați ales produsele noastre!

Date contact:

 

TE ASTEPTAM LA SEDIUL NOSTRU:

  Str. Traian, nr 203, Galati
  Telefon 0742 135 838


 

 

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.  


 

 

   Urmareste noutatile pe pagina noastra de Facebook


 

 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.