A+ A A-

Donează pentru orfelinatul din Nepal

În urma cu 4 ani o familie de creștini din Nepal au început să adune în casa lor copii orfani, abandonați, nedoriți. I-au spălat, i-au dat la școală, i-au îngrijit cu dragoste. Cum numărul lor creștea pentru cămăruța lor, au închiriat o casă mai mare și așa s-a născut orfelinatul CASA PROMISIUNII, o casă de tip familial înregistrată legal ca și așezământ social.  Au numit-o așa pentru a întări promisiunea lor față de acești copii ai nimănui că niciodată nu vor mai fi abandonați și lasați să sufere ca până atunci.

Dar ceva neașteptat și tragic a intervenit anul acesta 2015. Pe 25 aprilie un cutremur de 7.8 grade a zguduit țara lor mică dintre munți, lasând peste 1 500 000 de oameni fără case și ucigând sub darâmături aproape 9 000 de nepalezi.  Replicile puternice de după au adus noi victime și distrugeri. Casa acestor copii s-a aflat doar la 60 km de epicentrul cutremurului, în orașul Jiri, statul Dolakha care a fost foarte afectat. Peste 80% din case, școli, spitale sunt la pământ iar alunecările de teren de după au făcut zona un pericol pentru locuit sau pentru viitoare construcții.  La fel și casa de lut în care stăteau cu chirie s-a dărâmat și bucuria lor a fost că au avut timp măcar sa iasă înainte și să scape toți cu viață. 

Cei 14 copii (12 orfani și 2 naturali) și familia adoptivă au rămas acum practic pe drumuri. Au stat o perioadă în corturi apoi au migrat în capitala Kathmandu unde stau temporar cu chirie. Din cauza cutremurelor, prețurile la chirii au crescut foarte mult și spațiile de închiriat sunt din ce în ce mai puține. 
Cu toate că li se pare imposibil, acești copii își doresc o casă a lor. Pentru că a cumpăra sau a construi o căsuță ajunge la peste 120 000€, au nevoie de ajutor!

O membră a Fundației Inimă de Copil a vizitat acest orfelinat de două ori și dorim ca fundație să ne implicăm în parteneriat cu Orfelinatul în strângerea de fonduri pentru cumpărarea casei.

Donează acum!

 

 

 

DONEAZĂ ACUM!

(Vă rugăm să specificați: Pentru Orfelinat Nepal)

În conturile:

cont lei:    

RO98 RNCB 0141 0328 864 00001 
cont eur:  

RO17 RNCB 0141 0328 864 00004 
Banca Comerciala Romana, Sucursala Galati, str Brailei 35
cod swift: RNCBROBU 

 

Sau donație Online prin PayPal:

Amount: 

S-AU STRÂNS... 

SPONSORI SI PARTENERI

 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.