A+ A A-

Munte, soare si un rau in apropiere…

Vara inseamna si pentru tinerii cu dizabilitati pe care ii ingrijim in apartamentele noastre si cativa tineri din comunitate o perioada speciala, in care ies din obisnuitul vietii din apartament, din spatiul orasului.

Astfel, 15 tineri cu dizabilitati s-au bucurat si in acest an in luna iulie de o vacanta la munte in comuna Naruja din judetul Vrancea, intr-un spatiu larg, care le permite miscare si jocuri specifice lor, intr-un peisaj care ii ajuta in a se relaxa, odihni si dobandi starea de bine de care au atata nevoie.

Mamicile care ii ingrijesc cu caldura si atentie spun ca aceste plecari le fac foarte bine. Si cum ar putea fi altfel, cand pentru fiecare dintre noi o vacanta este o bucurie..... Inca dinaintea plecarii, pe cand bagajele incep sa prinda contur, ei simt ca se pregatesc de ceva…ca e forfota dinaintea plecarii la ”apa mare” cum spun ei. Tabara de la Naruja este amplasata intr-o zona de munte, cu raul care curge domol in apropiere, amplasare ce le inlesneste deplasarea pentru plimbarea zilnica, o activitate pe care o asteapta cu nerabdare si o fac cu placere. Activitatile din fiecare zi de tabara sunt adaptate nevoilor fiecaruia dintre ei, toate fiind menite sa le faciliteze comunicarea cu cei din jur, sa fie mai relaxati, sa se miste in voie, sa respire aer curat si sa beneficieze de spatiu. 

 

Ne bucuram ca a fost posibila si anul acesta deplasarea in tabara, ca tinerii s-au bucurat de timp frumos, de o atmosfera destinsa, de iesirea din cotidianul vietii de peste an! 

 

Si multumim Fundatiei SERA Romania al carei suport sustinut de foarte multi ani, este important pentru a putea asigura tinerilor o viata si o ingrijire normala in comunitate.

 

SPONSORI SI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.