A+ A A-

Viena si premiile Fundatiei ERSTE

In 27 iunie la Viena, intr-un cadru absolut deosebit, Fundatia ERSTE, a reunit pentru networking si decernarea premiilor Fundatiei ERSTE reprezentantii organizatiilor proiectelor finaliste ale celei de-a patra editii a competitiei ”Premiul pentru integrare sociala”.

Desfasurata bianual, in anul 2013 au fost primite pentru acesta prestigioasa competitie 1988 de aplicatii ale unor proiecte de integrare sociala a persoanelor marginalizate din tarile din Europa Centrala si de Sud-Est (Austria, Bosnia si Hertegovina, Cehia, Croatia, Kosovo, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia si Ungaria.

136 de proiecte au fost selectate ca si finaliste iar in cadrul ceremoniei de la Viena au fost si premiate 35 dintre aceste proiecte. Trei dintre premii au fost decernate unor organizatii din Romania: Asociatia Little People Romania (Premiul I – 40.000 de euro), K Consulting Management and Coordination si Fundatia „FARA” (Premii de Onoare, de cate 16.000 de euro). Valoarea totala a premiilor acordate de Fundatia ERSTE in cadrul acestei competitii a fost de 616.000 de euro.


Pe de alta parte toti finalistii Fundatiei ERSTE - si cu bucurie putem spune ca ne numaram printre ei cu proiectul ”Centrul de interventie timpurie pentru copiii cu dizabilitati”-  vor beneficia in urmatorii 2 ani de avantajele oferite de ERSTE si anume o serie de formari si traininguri, consultanta specializata in comunicare si relatii publice, perioada propice pentru a imbunatati vizibilitatea in media locala si regionala. De asemenea, toate organizatiile finaliste sunt inscrise in Academia Fundatiei ERSTE pentru ONG-uri.


Ne mandrim cu locul dobandit in aceasta competitie europeana… pentru ne implicam si ajutam! Pentru ca nu ramanem nepasatori in fata celor care au nevoie de sprijin. Ne dorim si facem schimbarea care stim ca trebuie sa inceapa de la noi! Si mai mult decat atat, suntem datori sa continuam ceea ce am inceput, asa cum spunea si presedintele uneia dintre organizatiile castigatoare, Shajjad Rizvi: ”...keep going, keep working hard and you will be a winner” (”mergeti inainte, lucrati mult si veti castiga”).


Mai jos puteti urmari un film despre ceremonia de la Viena si despre oportunitatile oferite castigatorilor si finalistilor.

SPONSORI SI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.