A+ A A-

Au venit vacanta si taberele atat de asteptate de copii!

Pentru copiii Fundatiei noastre a fost si inca este o vacanta care s-a anuntat neasteptat de frumoasa….. au mers la mare!!! Gratie generozitatii domnului Pieter Smit, General Manager la firma Alewijnse Marine Galati S.A.

care ne-a oferit cazare intr-o locatie in statiunea Eforie Sud, micutii nostri au fost recompensati pentru efortul depus la invatatura de-a lungul anului, dar in aceeasi masura si pentru stradania de a a-si asuma responsabilitati in cadrul programelor noastre destinate lor.

Peste 40 de copiii din Galati si din comune din judet au avut sansa de a vedea si de a se bucura de valurile inspumate ale Marii Negre, aproape toti, pentru prima data in viata.

Asadar cu totii s-au pus pe umflat colaci, pernute de plastic, aripioare de inot, au ales impreuna cu noi cele mai vioaie jucarii, s-au gandit la cele mai potrivite jocuri care sa le umple pauzele de balaceala si joaca in apa. Nu am uitat sa punem in bagaje nici cartile primite ca premii la finalul anului şcolar, care sa le ingane somnul seara. 

 

Incepand cu data de 24 iunie, si pe tot parcursul lunii iulie, in serii de cate zece, copiii fundatiei noastre si-au început aventura vacantei lor la malul Marii Negre. Astfel s-au succedat pe rand copiii Centrului de zi Pechea, urmati de cei ai Centrului de zi Teodora din Galaţi, sirul fiind incheiat curand de copii din Centrul de Zi pentru copii cu dizabilitati din Liesti si cei ce beneficiaza de programele noastre de recuperare pentru copii cu dizabilitati din Galati. 

 

Si de aceasta data, multumim companiei DB Schenker, lider in serviciile de transport si logistica din Romania si firmei Alewijnse Marine Galati S.A., o companie internationala cu o importanta implicare locala, ca au fost alaturi de copiii de la Centrul de zi Pechea si respectiv Centrul de zi Teodora din Galati si au sprijinit vacanta copiilor cu generozitatea lor. Acestia au avut parte de ”cea mai frumoasa tabara”, după spusele multora dintre ei ..... si judecand după frenezia cu care infruntau valurile inspumate, adunau scoici si melci, ridicau adevarate fortarete pe nisip, vanau crabii de mare sau inaltau lampioane noaptea, tindem sa credem ca aveau dreptate. Copiii si-au creat amintiri si prietenii pe care sa le pastreze pe retina sufletului pana se vor mai reintalni cu marea!

 

SPONSORI SI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.