A+ A A-

Vivat veselia de 1 iunie!

Ziua de 1 iunie este binecunoscuta ca fiind una de sarbatoare. A copilariei, deci a inocentei, a bucuriei, a veseliei, a dorintei de a te bucura de viata, de a crede in bine si frumos, de a visa, de a spera, de a cadea uneori intr-o dulce naivitate. 

 

Nici noi nu puteam ramane in afara evenimentului. Prin generoasa invitatie din partea firmei Alewijnse Marine Galati S.A., am purces la sediul firmei sambata, 1 iunie. Ne-am imbarcat in masina cu chef de a petrece, de a ne juca, de a da forma si culoare imaginatiei. Si asteptarile noastre au fost implinite. Acolo ne asteptau saltele si tobogane gonflabile, creta colorata si spatii generoase in care copiii sa-si consume energia si sa-si transpuna in culori, prin desene pe asfalt, fanteziile. 

 

Am chiuit, am ras, am alergat, am facut intreceri, am lasat pe asfalt casute, copaci, floricele, personajele noastre preferate din desene animate, forme geometrice, toate semnate de noi, ca niste mici artisti in devenire. Si dupa atata petrecere, ne-a asteptat o masa bogata, incarcata cu bunatati, dulciuri, sucuri. Bineinteles, dupa ce ne-am refacut fortele am intrat in a doua runda de joaca. La final am avut o alta surpriza!! Am primit diplome si cate o medalie de campion...dulce, facuta din ciocolata. Da, ne-am simtit cu totii niste campioni!

 

Asa am sarbatorit noi ziua noastra. Si ne-am simtit importanti. Am simtit ca prezenta noastra acolo a contat si existenta noastra inseamna ceva pentru oamenii de la firma Alewijnse Marine Galati S.A., care au ales sa ne umple viata cu atentie, cu caldura, cu frumos, cu bucurii marunte, prin sprijinul oferit si nu numai de ziua noastra. 

 

SPONSORI SI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.