A+ A A-

FINAL DE CURS "RESPONSABILITATE FINANCIARA

Tinerii nostri au aruncat toca de absolvire!

Final de curs pentru cei 25 de tineri provenind din liceele din Galati care timp de 3 luni au luat parte in mod interactiv la cursul Trainer de Responsabilitate Financiara. Organizat in cadrul proiectului derulat in parteneriat de Banca Comerciala Romana si Fundatia Noi Orizonturi si sustinut de colega noastra, doamna Tatiana Ilie, cursul i-a ajutat pe tinerii liceeni sa dobandeasca competente utile din sfera educatiei financiare. Mai mult decat atat, cursul li s-a parut acestora util si pentru aplicabilitatea lui din viata de zi cu zi, in care, fie ca vrem fie ca nu, avem nevoie de prioritizari, de economisire, de organizare.

”Acum constatat cu bucurie ca pot explica cu usurinta cuiva ce este educatia financiara si ce beneficii are aceasta, am reusit sa-mi construiesc o lista cu prioritatile mele financiare la nivel personal. Dar asta nu e tot, planuiesc sa fac economii folosind un cont personal, dar asta cand voi fi majora.” (Tudorache Andra-Valeria, eleva)

”Am invatat cum sa reduc cheltuielile mele; am invatat cum sa-mi fac cont in banca; a fost o activitate bine pregatita si m-am simtit foarte bine alaturi de ceilalti€.” (Paun Cezarina Elena, eleva)

 

SPONSORI SI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.