A+ A A-

ZIUA MAMEI SARBATORITA LA INIMA DE COPIL

Ziua mamei are inca un parfum aparte pentru copii. Fiecare se gandeste cum sa se pregateasca pentru a o surprinde placut pe fiinta care le-a dat viata, care i-a crescut, care ii iubeste neconditionat. 

In perioada 3 – 11 martie, cei aproximativ 90 de copii din Centrele de zi si Programele Scoala dupa Scoala din Galaţi, Tecuci si satul Pechea au dorit sa transmita printr-un scurt moment artistic dragostea si recunostinta fata de persoanele care au grija de ei. Astfel, costumati in diverse personaje - ghiocei, maci, albinute - copiii au recitat poezii, au interpretat scenete si au cantat melodii in care fiecare mama a regasit iubirea si atentia cu care ii inconjoara zi de zi. 

Si pentru ca emotia sa fie deplina, mamicile au primit la final martisoare si felicitari confectionate cu drag de manutele copiilor lor.
 
In prag de primavara, le uram partenerilor nostri  care sustin aceste centre de zi sa aiba parte de gesturi marunte si bucurii mari. Deci multumim inca o data Alewijnse Marine Galaţi S.A., Compania D.B. Schenker, BRD Societe Generale, Santierul Naval Damen Galati pentru sprijin.

Mai multe din această categorie: « MARTISOARE CU SUFLET LA MULTI ANI, MAMA! »

SPONSORI SI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.