A+ A A-

ANUNŢ ACHIZIŢII

În cadrul anunţurilor din proiectul
”Parteneriat multiregional pentru prevenirea părăsirii timpurii a şcolii”.
Fundaţia INIMĂ DE COPIL
solicită oferte de preţ pentru achiziţia de Servicii de catering  - 30.09.2013.
Fundaţia INIMĂ DE COPIL, în cadrul proiectului “Parteneriat multiregional pentru prevenirea părăsirii timpurii a şcolii”, ID:POSDRU/91/2.2/S/53701, cofinanţat din Fondul Social European, Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, Axa prioritară 2  “Corelarea invătării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii”, DMI 2.2. “Prevenirea şi corectarea părăsirii timpurii a şcolii” solicită oferte de preţ pentru achiziţionarea următoarelor produse:
Servicii de catering   CPV-55520000-1
Constând in: 
- produse de panificatie sau patiserie - placinte (cu mere, branza, dovleac, etc.), briose, tarte, prajituri de casa, chec, cozonac, croissante cu umplutura (ciocolata, vanilie, branza, etc.), gogosi cu umplutura (branza, gem de fructe, etc). 

 - preparate din carne cu garnitura, sau dintr-o mâncare scăzută cu carne (spre exemplu: mazăre cu pui, ostropel, gulaş de viţel, varză cu carne, etc.)
- fructe de sezon (mere, pere. struguri, piersici, etc.) necesare acoperirii nevoilor nutriţionale ale copiilor din  2 centre Şcoală după şcoală, din Galaţi şi Tecuci.
Criteriul de atribuire: preţul cel mai scăzut în condiţiile îndeplinirii în totalitate a cerinţelor contractantului.
Informaţii cu privire la serviciile de catering şi datele la care se fac achiziţiile se pot obţine  de la sediul Fundaţiei, prin tel/fax: 0236 31 21 99, Fundaţia INIMĂ de COPIL, persoana de contact doamna Diana Leliţu sau de la adresa de mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Ofertele vor fi depuse sau transmise prin poştă la sediul autorităţii contractante, Fundaţia INIMĂ DE COPIL, Str.Furnaliştilor, 24, Galaţi, cod 800663, trimise prin fax la nr. 0236 31 21 99 sau prin e-mail la adresa: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

Mai multe din această categorie: « ANUNŢ ACHIZIŢII ANUNŢ ACHIZIŢII »
Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.